03.05.2010 Turku
Honda Civic "RWD" on myyty ja vaihdossa Mäkikadun pihamaalle saapui Toyota MR2, jota Jokke kavereineen on fixannut talvella tulevan kesän kapinoihin. Näillä näkymin Jokke ajaa ainakin rallycrossin NETZ -sarjan sekä muutamia valikoituja kotimaisia kilpailuja. Muutama kuva kilpurista.

23.05.2006, Turku Sprint
Joken kisa jäi tällä kertaa noin puolen kierroksen mittaiseksi, kun ilmeisesti kytkin petti. Kuvia Turkuhallin varikolta.

23.04.2006 Asfalttisprint, Tammisaari
JK-racing team vietti leppoisan lauantai päivän Tammisaaren Horsbäkassa järjestetyssä Valvoline Asfalttisprintissä. Jokke oli seniorisarjan nopein kummalkin kierroksella ja aika olisi riittänyt yleisessäkin kahdeksan parhaan joukkoon. Tästä muutama kuva Tammisaaresta

05.03.2005 Jääradan SM, Ylivieska
SM-sarjan toinen viikonloppu Ylivieskassa ei ollut turkulaisten, olosuhteet olivat surkeat ja ajaminen kilpailussa paikoin todella vaarallista huonon näkyväisyyden takia. 26 astetta pakkasta ja ei tuulen virettäkään. Ei auttanut vaikka Jokke pääsi lähtemään SM-lähtöön eturivistä, lähtösuoran päässä oli tyytyminen viidenteen paikkaan, joka oli myös sijoitus maalissa & SM-loppupisteissä. Ai niin yksi juttu vielä..... mm. alppilajeissa perutaan/siirretään laskuja lumipyryjen tms. takia, mutta autoilla saa kisata 150-200km/h lähes "nolla" näkyvyydessä, onneksi sentään kaikki menee samaan suuntaan! ... miettikääpä sitä.

12.02.20065 Jääradan SM, Ylivieska
Tänä vuonna jääradan SM-sarja ajetaan kahtena viikonloppuna Ylivieskan nopeahkolla radalla. Joukon viikonloppu alkoi lähes samalla tavalla kuin edellisvuotenakin, starttikokeessa petti vetoakselin sisempi nivel lähes samassa paikassa kuin kytkin vuotta aikaisemmin. Onneksi tiimillä oli varaosa mukana ja äksä oli taas iskussa karsintalähtöön. Jokke joutui lähtemään karsintalähtöön viimeisenä, koska starttikokeesta ei ollut aikaa. Tästä lähdöstä Jokke saapui ruutulipulle neljäntenä, mikä taas tarkoitti ensimmäisessä SM -lähdössä toisen rivin starttipaikkaa.
Ensimmäisessä finaalissa Jokke taisteli itsensä viidenneksi ja tämä tiesi toiseen SM-lähtöön eturivin lähtöpaikkaa. Tämäkään ei täysin pelastanut tiimin päivää, sillä suuremmilla koneilla varustetut kilpakumppanit painoivat väkisin pitkillä suorilla ohi ja todelliset taistelut sijoituksista tehtiin mutkaosuuksilla. Toisen finaalin maalilipulle Jokke saapui neljäntenä ja kahden ajetun lähdön jälkeen Joken sijoitus SM-sarjassa on neljäs. Kuvia Ylivieskasta.

08.10.2005 MOMO Endurance Saloon Street Race, Turku
Turussa, Urusvuoren teollisuusalueella ajettiin leikkimielinen Street Race kilpailu. Jokke osallistui Momo Racing Team 1 -joukkueeseen kumppaneinaan Tommi Anttila, Harri Loponen ja Kimmo Viherkoski sekä tiimipäällikkö Hannu Mäkilä. Ajot meni ihan mukavasti siihen asti kunnes johtotähden jarrut alkoivat temppuilemaan, ruutulipulle päästiin vaikka lopussa ei tainnut jarruja olla ihan joka kulmassa. Muutama kuva kilpailusta.

13.08.2005 Kotamestarit Rallisprintsarja, Raisio
Sarjan viimeinen osakilpailu ajettiin Raision Haunisten teollisuusalueelle rakennetulla radalla. Joken ensimmäinen kierros meni vähän piloille radan alkupuolella olevassa nopeassa oikeassa, missä fiiu karkasi hiekoille ja vauhtia piti hakea ihan nollista. Toisen kierroksen suoritus jäi vähän kaivelemaan tiimiä, kun Joukon ajo meni kaikin puolin nappiin, silti ensimmäisen kierroksen aikaan ei saatu parannusta kuin puolitoista sekuntia!? Raision saldona luokkapronssia. Kuvia Raisiosta

Nyt äksä lähtee tekniikkahuoltoon, jotta kaikki olisi kunnossa, kun lähtölippu hulmahtaa ensimmäisen kerran 2006 SM-jääratasarjan merkiksi. Hondan S2000:n vakiopata otetaan ensimmaisen kerran tiimin puolesta auki ja tehdään perushuolto. Ennen moottorin hankintaa vertailimme S2000 moottoria esim. Civic TypeR:n vastaavaan. Paperilla S2000:en piti olla "viisaampi" joka osaalueella, mutta tähänastiset kokemukset ovat osoittaneet jotain ihan muuta. Toivottavasti perushuolto paljastaa jotain joka on jäänyt huomaamatta ja moottorin oikeat arvot saadaan käyttöön.

19.06.2005 Kotamestarit Rallisprintsarja, Riihimäki
Sarjan mielenkiintoisemmalta radalta Jokke otti tänä kautena niin tutuksi tulleen "luokka-kakkosen". Verrattuna yleiskilpailuaikoihin, fiiu kulki taas ihan kärkiporukoissa. Pari kuvaa Riihimäeltä

24.05.2005 Turku Sprint
Turkuhallin parkkipaikalla kurvailtu asfalttisprint päästiin tällä kertaa ajamaan sateen kostuttamalla radalla. Sateen vaan yltyessä, Jokke päättikin jättää ekan kierroksen tuloksen voimaan ja sillä ajalla hän nappasikin luokkavoiton ja samalla ajalla olisi päässyt yleisen listoilla ihan terävimpään kärkeen! Kuvia Artukaisista Videopätkä (6Mb)

21.05.2005 Kotamestarit Rallisprintsarja, Kerava
Eipä tunnu Fiiulla kerkiävän tuohon Santin / Mitsun vauhtiin, sillä jo toistamiseen Kotamestarit- sarjassa Joken vauhti riitti luokkansa kakkoseksi. Ajot ovat menneet ihan mukavasti ja mikä tärkeintä, edelliskauden tekniikkamurheitsta on pikkuhiljaa päästy eroon. Ettei tämä ihan ruusuilla tanssimiseksi menisi, Keravan tuliaisina äksän kytkin pitää outoa kilinää, toivottavasti paketti kestää 24.5 Turkuhallin pihalla ajettavan kansallisen asfalttisprintin, joka on Joken kilpailukalenterissa seuraavana. Kuvia Keravalta

30.04.2005 Kotamestarit Rallisprintsarja, Raahe
Joken sijoitus Raahessa oli luokkansa kakkonen, Matti Santin viedessä luokkavoiton. Joken mukaan Raahen rata oli paikoin ihan ajettava, mutta liikaa "vinkkelistä vinkkeliin" kiihdyttelyä ja jarruttelua joka suosii tehokkaita autoja. Tiimi odottaakin jo vesi kielellä Riihimäen osakilpailua ja sen haasteellista rataa. Kuvia Raahesta

24.04.2005 Valvoline asfalttisprint, Tammisaari
Nyt alkaa vehkeet olla siinä kunnossa, kuin pitääkin. Valvoline sprintissä lohkesi luokkavoitto kohtuullisen onnistuneella ensimmäisen kierroksen ajolla, toinen kierros olisi mennyt vielä vauhdikkaammin, mutta pienet näkemyserot varikkoalueelle siirtymisessä estivät toisen kierroksen hyväksymisen : ( Seuraavana viikonloppuna onkin sitten sitten tosi kysymyksessä, sillä karavaani siirtyy kohti Raahetta ja ensimmäistä Kotamestarit sarjan osakilpailua.

12.02.2005 SM-jäärata, Nivala
Huono tuuri jatkuu : ( Starttikokeessa petti kytkin ja se oli sen pituinen kisareissu se. Seuraavat viikot menee kaluston luotettavuuden parantamiseen. Viimeistään kesän asfalttisprintteihin äksä pitää saada sellaiseen kuosiin, että voidaan ajella muutakin kuin terveisiä pitkin suomenmaata!

21.08.2004 Kotamestarit Rallisprint, Raisio
Joukon kisat oli ohi ennen kuin ne olivat edes alkaneet. Tutustumislenkillä fiiusta katosi vaihdeaskista kakkospykälä. Teamia lievästi harmitti, sillä Raision rata olisi ollut paikoin oikein "ajettavassa" kunnossa ja nyt jäi parannukset moottorin jäähdytysjärjestelmässä testaamatta. Jokella on nyt pieni tauko kilpailemisessa joten tässä kohtaa kautta menee Fiatin tekniikka huoltoon.

17.07.2004 Kotamestarit Rallisprint, Vaala
Sarjan kolmas osakilpailu ajettiin kauniissa rantamaisemassa Vaalan happy beachilla. Tähän kilpailuun oli äksään saatu uusi perävälitys. Jokke ei saanut fiiustaan kaikkia tehoja ulos korkeiden moottorilämpöjen takia. Seuraavaan kilpailuun on pakko tehdä jotain poppakonsteja veden kiertoon ja ylimääräisen ilman kerääntymiseen jäähdytysjärjestelmään. Näillä eväillä Jokke kaasutteli Vaalan maisemissa luokkansa 14. nopeimpana. Pari kuvaa Vaalasta.

25.05.2004 Turku Sprint
Ennätysyleisö oli saapunut katsomaan asfalttisprint- kilpailuja Turkuun Elysee areenan pihaan. Paikalla oli kaikki kovimmat sprint-specialistit, joten kova ilta oli edessä. Joken ensimmäinen kierros meni välttävästi, liikaa luistoja joista kello ei tykännyt. Toisella kierroksella Jokke paransi aikaansa sekunnilla, luokan kärki vähän enemmän joten kolmannelle kierrokselle oli laitettava kaikki peliin. Päivän kolmas lähtö, johon oli otettu yleisen luokan 15 nopeinta, meni Jokelta hyvin. Jouko lähti finaaliin 7:ksi nopeinpana ja hyvällä ajolla nousu lopputuloksissa kolmannelle sijalle! Pari kuvaa turusta.

23.05.2004 Kotamestarit Rallisprint, Riihimäki
Riihimäen kilpailu oli taas oikeaa kilvanajoa huimine korkeuseroineen ja muutenkin rata oli tehty riittävän nopeaksi. Toinen kierros ajettiin hieman sateen kastelemalla radalla, kuitenkin sliksit alla, joten kieli keskellä suuta piti mennä ja varaa virheisiin ei ollut. Harvasta perävälityksestäkään ei ollut nyt haittaa kun keinotekoiset hidasteet oli jätetty pois. Jokke oli päivän tulokseen erittäin tyytyväinen. Lopputuloksissa Jouko oli yleiskilpailun kolmas ja luokassaan toinen. Kuvagalleria Riihimäeltä

20.05.2004 Euro Asfalttisprint, Alastaro
Alastaron kilpailu meni Joken tiimiltä vähän haettaessa säätöjä seuraavan viikonlopun Kotamestarit- sarjan Riihimäen osakilpailua silmällä pitäen. Jarrujen ja välitysten kanssa on edelleen vähän ohjelmaa. Fiiun välitykset ei millään osu tällaisiin ns. pujotteluratoihin, nopeammalla osuudella "äksä" laukkasi ihan mukavasti, mutta ne hitaat osuudet...... Lopputuloksissa Jokke oli yleiskilpailun 9. Kuvagalleria Alastarolta ja pieni videonpätkä (1,2Mt)

06.05.2004 Kotamestarit Rallisprint, Raahe
Viime vuodesta nimeä vaihtanut Puustelli -sarja ajetaan tänä vuonna Kotamestarit Rallisprint -nimisenä. Sarjan ensimmäinen osakilpailu ajettiin Raahessa. Fiat X1/9 vaihteisto ei oikein osunut takavinkkelimutkiin ja siten kone ei pysynyt oikein "alueella". Kuljettajan mukaan ajo meni paikoin oikein mallikaasti mutta omega vaan ei tykännyt! Välityksiin on saatava muutos tavalla tai toisella. Luokkasijoitus 10. Kuvagalleria Raahesta

15.02.2004 SM-jäärata Ylivieska
Sm-sarjan toinen ja kolmas osakilpailu ajettiin yhden viikonlopun aikana Nivalassa Ylivieskan UA:n järjestämänä. Joken huono tuuri sai jatkoa, kun vielä keskeneräisen fiiun kytkintä ei saatu pitämään ja finaalilähdössä osuma kuljettajan oveen jonka seurauksena voltti katon kautta oli ikään kuin bonus vaikealle viikonlopulle.

01.02.2004 SM-jäärata Varkaus
Talven ensimmäinen SM-kilpailu ajettiin Varkaudessa Ylivieskan UA:n järjestämänä. Marras- joulukuussa 2003 aloitettu Fiat X1/9 projekti saatiin jollakin tavoin ajokuntoon viimeisenä iltana ennen ensimmäistä tosikoitosta. Ensimmäiset metrit autolla ajettiin varkauden lämmitelyradalla ennen päivän finaalia. Potentiaalia autossa löytyy, mutta säädettävää ja viimeistelyä on vielä paljon ennen seuraavaa osakilpailua. Autosta lisää kunhan vaan saadaan se rakennettua valmiiksi.

Itse finaalilähtö onnistui kohtalaisesti. Neljänneltä paikalta Jokke sai kohtuullisen startin ja muutamaman kierroksen jälkeen Jokke olikin jo toisena. Rankassa lumipyryssä Fiiu kuitenkin karkasi ns. pehmeälle ja oli jätettävä leikki kesken ja seurattava finaali loppuun penkan päältä.

29.11.2003 Helsinki Motor Show
Helsinki Motor Show oli tämän vuoden areena, kun suomen autourheilun parhaat saivat mitalinsa kaulaan. Jokke pokkasi jääradan Touring Saloon alle 2000cc 2WD -luokan SM kultaa (Honda Civic Type R).

Liekö sattumaa, kun Kari Österlund, Jouko Saarinen ja Jokke poseeraavat Fiat -logon luona??

26.7.2003 SM Rallicross, Kauhajoki
Huono tuuri jatkuu : ( Kauhajoen ensimmäisessä alkuerässä Jokke ei päässyt starttiviivaa pidemmälle kun huomasi ykkös -ja kolmosvaihteiden puuttuvan. Vaihteensiirrosta löydettiin sama vika joka kiusasi jo jääradalla, vaijerivetoisen systeemin kepin päästä kiinnikkeet pettää ja estää vaihteiden päälle kytkeytymisen. Toisessa alkuerässä toistui sama ongelma kuin ruotsissa, VTEC ei kytkeydy päälle ja lähes kaikki voima puuttuu. Kolmannen alkuerän pilasi taas oikutteleva vaihteensiirto. A-finaalin lähtöpaikka oli viides ruutu ja kohtalaisen startin jälkeen Jokke nousi kolmanneksi. Kolmannella kierroksella Jokke kurvasi ensimmäistä kertaa mukana olevalle "lisälenkille" mutta kakkos -ja nelosvaihteella ajo oli sen verran tuskaista että Joken oli tyytyminen maaliviivalla viidenteen sijaan.

5.7.2003 EM Rallycross, Höljes
Kokemäen kaadon jälkeen Honda oli laitettu sen verran nippuun että matka ruotsin EM crossiin oli mahdollista. Ensimmäisen alkuerän pilasi nokka-akseleita ohjaava VTEC:in toimimattomuus. Toisessa erässä kone lauloi sen minkä pitikin mutta kosteissa olosuhteissa pieni kolarointi Nilssonin kanssa johti keskeytykseen ja hinurin perässä takaisin varikolle. Kolmannessa alkuerässä Jokke voitti eränsä mutta kahden aikaisemman erän tulokset riittivät vasta C finaalin toiseen ruutuun. Finaalistartti lähti hyvin liikkeelle ja hetken jo näytti siltä että Jokke oli pääsemässä piikkiin mutta ensimmäisen mutkan "sumasta" Jouko jäi tasan viimeiseksi. Raivoisasta takaa-ajosta huolimatta Jokke ei onnistunut ohittamaan kuin kaksi kanssakilpailijaa ennen ruutulippua. Lopputuloksissa Jokke oli 14.

28.6.2003 SM Rallicross, Kokemäki
SM sarjan kolmas osakilpailu eteni Joken tahdissa aina alkueriin asti, joista minimipisteet ja paikka A-finaalin paalulle. Finaalin startti lähti ensimmäisellä yrityksellä liikkeelle ja eka mutkaan mentäessä ryhmän keskipaikkeilla autot osuivat toisiinsa ja Joken Honda sai "pusun" takakulmaan ja siitä pyörahdys ja bonuksena vielä yksi osuma etupäähän! Tästä tilanteesta Jokke lähti ajamaan muuta ryhmää kiinni mutta parin kierroksen jälkeen ilmeisesti erän alkumetreillä tapahtuneen kolarin johdosta vasen etualatukivarsi petti ja pyörä haukkasi sisäpenkkaan ja siitä voltti katon kautta : (

8.6.2003 VII Jyväskylän asfalttisprint, Jyväskylä
Puustelli sprint sarjan kolmas osakilpailu ajettiin heti tampereen SM crossin jälkeisenä sunnuntaina joten jo tampereella huomatut ongelmat oli edelleen olemassa joten näillä eväillä luokan hopea turkuun kirvelevän 19 sadasosan erolla voittajaan. Tulokset

7.6.2003 SM Rallicross, Tampere
Pienen harkinnan jälkeen Jokke päätti osallistua tampereen SM kilpailuun. Selästä ei onneksi löytynyt isompaa vikaa niinpä Burana poskeen ja kohti nääsvilleä. Ruotsin rallycross kilpailun jäljiltä autoa ei ehditty korjata takapään jousituksen osalta kuntoon joten tampereen A-finaalin kolmas sija oli lauantain saldo SM rallicrossin toisessa osakilpailussa. Tulokset

31.5.2003 Rallycross Superliiga, Tomelilla
Tomelillasta piti alkaa Joukon ruotsin valloitus mutta toisin kävi. Vapaaharjoitusten alussa Joken Civic lähti hyppyristä ylipitkään loikkaan ja tuloksena "The Flying Finn:lle" paarikyyti paikalliseen lasareettiin ja Hondaan korjauksia taka-akselistoon. Varikolla jo pelättiin selkärankaan kohdistuneita vaurioita mutta ainakaan toistaiseksi ei mitään vakavampaa ei ole löytynyt. Suomessa tehtävien tutkimusten ja lääkärien suositusten mukaan Jokke harkitsee osallistumista tampereen SM Rallicrossiin.

29.5.2003 Euro asfalttisprint, Alastaro
Puustelli -sarjan kolmas osakilpailu ajettiin alastaron moottoriradalla. Edellisiin osakilpailuihin verrattuna meno oli huomattavasti vauhdikkaampaa ja ainakin Joken teamille mieluinen kokemus. Hondassa on Kiteen rallicrossin jäljiltä edelleen pieniä tekniikkamurheita jotka ilmenee mm. moottorin ylikuumenemisena. Valitettavasti korjauksiin ei ole aikaa sillä kolonna siirtyi suoraan alastarolta turun lauttarantaan ja seuraavan viikonlopun ruotsin avoimen rallycross sarjan ensimmäiseen osakilpailuun. Tulokset.

24.5.2003 SM Rallicross, Kitee
Kiteellä ajetun SM Rallicross sarjan ensimmäinen osakilpailu oli vähän kaksijakoinen, harjoitukset ja ensimmäinen alkuerä menivät kohtalaisen hyvin mutta sitten alkoivat vaikeudet. Viime vuoteen verrattuna Kiteen rata oli huomattavasti pehmeämmässä kunnossa ja tästä syystä rata meni todella huonoon kuntoon. Toisessa alkuerässä Joken Hondan pakoputki meni yli puolen metrin matkalta lähes umpeen ja se vei moottorista parhaat mehut ja samalla lämmöt nousivat ylös. A-finaaliin Jokke lähti kolmannelta paikalta ja pystyi näin pitämään paikkansa maaliviivalle saakka. Urheilutermiä lainaten, tästä on hyvä ponnistaa seuraavaan taistoon. Seuraava koitos Joken teamilla on Helatorstaina Puustelli Sprint -sarjan osakilpailu Alastarolla. Tulokset.

20.5.2003 Turku Sprint
Turun UA:n jo kymmenes peräkkäinen asfalttisprint saatiin ajaa mitä parhaimmissa olosuhteissa. Ehkäpä juuri hienon kelin vuoksi paikalle oli saapunut muutama tuhat autourheilun ystävää. Autokuntia oli ilmoittaunut n.80 kpl. Jokke oli Hondallaan ykkönen luokassaan ja yleiskilpailun 16. Rallicrossiin säädetyllä alustalla oli vähän "ohjelmaa" muutamassa kurvassa mutta se mentiin minkä "ännäläisestä" irti saatiin. Seuraava kilpailu ajetaan Kiteellä SM rallicrossin merkeissä. Tulokset luokittain. Kuvagalleria Turusta.

18.5.2003 Puustelli Sprint Riihimäki
Jostain syystä Puustelli Sprint -sarjan avauskilpailu kärsi osanottajapulaa varsinkin luokan 1 kohdalla. Kesäkauden avauskilpailu toi luokkavoiton ja paljon hyvää kokemusta alustan säätöön. Sarjan seuraava osakilpailu ajetaan Alastaron moottoriradalla helatorstaina 29.5 Tulokset luokittain.

SM jääratasarja 2003
Tähän kohtaan jos mihinkään sopii fraasi vaikeuksien kautta voittoon, sillä Joken rattaissa oli parikin kapulaa ennen kuin päästiin Nilsiän SM finaaliin asti. Jääratasarjan startatessa Ylivieskasta vaikeudet alkoivat jo starttikokeessa, missä huomattiin ongelmia vaihteiden kanssa. Finaalilähdössä lähtölipun laskeuduttua ei Hondan askista ykkösen lisäksi löytynyt kuin nelosvaihde jolla Jokke sinnitteli joukon hänniltä aina kakkoseksi! Oli kuulemma yksi parhaista kisoista pitkään aikaan.

Sarjan toinen kilpailu ajettiin Kurikassa, missä kaikki meni suunnitelmien mukaan aina finaalin seitsämännelle kierrokselle asti milloin mystinen vika ohjauslaitteissa pakotti päästämään pari kilpailijaa ohitse. Maalissa Jokke oli kolmas.

Kolmas osakilpailu hurjasteltiin Kauhavalla. Täälläkään ei ihan helpolla päästy, sillä loppukilpailun viimeisen kierroksen alkaessa piikkipaikalta Hondasta tyhjeni eturengas! Ensimmäinen osakilpailuvoitto Kauhavalta.

Viimeinen taisto käytiin Nilsiän Tahkolahdella missä bonuksena oli korotetut SM pisteet eli kaikki oli vielä auki mitalien suhteen. Starttikokeessa Jokke oli kolmanneksi nopein, pahimpien kilpakumppanien viedessa kaksi ensimmäistä sijaa. Finaalissa Jokke sai kohtalaisen lähdön ja kiersi ulkokautta ensimmäiseksi pitäen tämän paikan aina ruutulipulle saakka. Ero kakkoseen maaliviivalla oli vaivaiset 0,3 sekuntia, joten työntäyteinen finaali palkittiin luokan 1 Suomen Mestaruudella!

Luokan 1 SM jääradan lopputulokset

9. maaliskuuta ajetun SM jääradan tuloksia Nilsiästä

23. helmikuuta ajetun SM jääradan tuloksia Kauhavalta

9. helmikuuta ajetun SM jääradan tuloksia Kurikasta

2. helmikuuta ajetun SM jääradan tuloksia Ylivieskasta.

Kansallinen jääratakilpailu 2. maaliskuuta Turussa

15. marraskuuta Jokken yhteistyökumppanit kavereineen ottivat toisistaan mittaa Kaarinassa GP Kartingin tiloissa mikroautoilun merkeissä. paikalla olivat mm. tämän hetken kuumimmat kotimaiset mp-kuskit; Mika Kallio, Vesa Kallio ja Erkka Korpiaho. Värikkäiden aika-ajojen ja alkuerien jälkeen A-finaalin maaliintulojärjestys oli seuraava:

1. Erkka Korpiaho
2. Mika Kallio
3. Vesa Kallio
4. Hannu Kallio

Erkka ja Erno Korpiaho

Näihin miehiin voit luottaa kuin kallioon! Vasemmalta Jokke, Mika, Vesa ja Hannu

Edes nämä ajokuvat eivät vakuuttaneet Kallion veljeksiä, joten eiköhän Jokke pysy jatkossakin neljällä pyörällä!